Anonimen1, ти ме изпревари, и аз мислех да пиша на savko нещо подобно в този смисъл - да не се коси, че нямало кой да довърши започнатата работа - то шефчето не уважава собствения си бизнес, та той се притеснява - просто и да се намери сламка оттук-оттам, или да се препише отнякъде е най-малкото несериозно и много показателно говори за нивото на развитие на шефчето, респективно разбирай фирмата.
Savko, едва ли някой от този форум ще прати на шефчето ти това, за което пишеш - по този начин ти не му правиш услуга, напротив, ще се накиснете по-дълбоко. По-добре му потърси оферти за довършване на услугата от компетентни лица - може да не е фирма, може да е специалист на граждански договор, но да е специалист по тези работи.
А що се отнася до процедура по "изтегляне от пазара" като корективно действие (едно от еди колко си) - дори би трябвало да я разиграе истински, за да види дали работи - както се провежда истинско проиграване на план за действие при бедствия и аварии - ми какво ще правите като натровите хората с вашите сладкарски изделия, а