Èìàì åäíè ïðåäëîæåíèÿ òóê, îáà÷å..., îùå íå ìè å ñòàíàëî ÿñíî ìîæå ëè äà ïðàâèì uploàd íà *.doc èëè *.pdf. Âèäåî ìîæåì äà êà÷èì, äîðè ôëàø÷å, íî êà÷àíå íà îáèêíîâåíî doc – ôàéë÷å íå âèäÿõ.
Àêî ðàçäåëèì íà ïîäôîðóìè – íå å ëè ïî-äîáðå ðåñóðñè äà èìà çà âñåêè ïîäôîðóì, çà äà íÿìà îáúðêâàíå.
Íàïðèìåð çà
X. Êàòåãîðèÿ
Ñèñòåìà çà óïðàâëåíèå íà áåçîïàñíîñòòà íà õðàíèòåëíèòå ïðîäóêòèÏîäôîðóìè:
X.1
Äîáðè ïðàêòèêè (Ïðåäïîñòàâú÷íè / Ïðåðåêâèçèòíè ïðîãðàìè)
X.2 HACCP (ñèñòåìà çà àíàëèç íà îïàñíîñòèòå è êðèòè÷íè êîíòðîëíè òî÷êè)
X.3 ISO 22000
X.4 Ðåñóðñè
X.4.1 Äåéñòâàùà íîðìàòèâíà áàçà ( îòïðàâêè êúì ÄÂ è Ðåãëàìåíòè êúì ÅÑ)
X.4.2 Ñòàíäàðòè ïðåâåäåíè íà áúëãàðñêè íà Codex alimentarius, ISO
X.4.3 Ãîòîâè ïðîöåäóðè, áëàíêè, è êîé êàêâîòî èìà íà ñúðöå.(Ìèñëÿ, ÷å íàèìåíîâàíèåòî „ñèñòåìàòà çà ñàìîêîíòðîë” âå÷å íÿìà ìÿñòî, îò ãëåäíà òî÷êà íà ïîñëåäíèòå íîðìàòèâíè èçèñêâàíèÿ, è ñàìî ùå äîâåäå äî îáúðêâàíå. Êîéòî èñêà ùå ñè ãè ÷åòå îò ñòàðèÿ ôîðóì .
Ïðåäëàãàì è Êàòåãîðèÿ
Èíòåãðèðàíè ñèñòåìè . Òóê èìà âúçìîæíîñò çà âàðèàöèè, ïåðìóòàöèè è êîìáèíàöèè íàé-ðàçëè÷íè

Ïðåäëàãàì äà èìà è åäíà ïî-
Åêçîòè÷íà êàòåãîðèÿ çà:
6σ, FMEA, TQM. (Íàðè÷àì ãè åêçîòè÷íè, çàùîòî äîðè â Óèêèïåäèÿ íÿìàò îáÿñíåíèå íà áúëãàðñêè.)