:  ( 61155 )

Re:
« #15 -: 18/05/2004, 22:40 »
... , -60?!.. . 4 .. .

Re:
« #16 -: 18/05/2004, 22:56 »
. ,4 . .

Krasi

Re:
« #17 -: 21/05/2004, 01:43 »
Ima li znachenie za kakyv obekt e tazi sistema. iskam da znam dali moje da se napishe edno i syshto - pochti za magazin za hra, stoki i Kafe -apiritiv , ako nqkoi znae neka da kaje ?

JOANNA_79

Re:
« #18 -: 25/05/2004, 22:11 »
estestveno 4e ima zna4enie kakyv e obekta.Deinostta v edin magazin za hranitelni stoki e priemane ,syhranqvane,izlagane i predlagane na hranite..dokato v kafe aperativ ima6 i tehnologi4na obrabotka na hranite,; izmivane i dezinfekciq na trapeznata posuda....i dr..t.e...principa e sy6tiq ,no vmykva6 i specifi4nite za tvoq obekt dejnosti.

kifli4ka

Re:
« #19 -: 27/05/2004, 20:44 »
Ima li njakakvo iziskvane pri ceh za zakuski da se raznasjat zakuskite samo v kasetki, pri polojenie 4e sa opakovani
ili moje da se raznasjat i v ka6oni i njama da e neobhodimo da pravja mivki za kasetki
Blagodarja

Keit

  • Newbie
  • *
  • : 1
Re:
« #20 -: 02/06/2004, 10:47 »
, . , e-mail:k098@abv.bg

Re:
« #21 -: 04/06/2004, 15:15 »
. sibolet@anv.bg

 

Oran Gutan

  • Newbie
  • *
  • : 9
    • http://www.oran-gutan.com/
Re:
« #22 -: 05/06/2004, 11:51 »
programa_xei@top.bg,   111111. . .
http://clubs.dir.bg/showflat.php?Cat=16&Board=accounting&Number=194145 9596&page=4&view=collapsed&sb=5&part=1&vc=1

Re:
« #23 -: 06/06/2004, 15:31 »
.
radi_kar@abv.bg

Re:
« #24 -: 29/06/2004, 17:03 »
. .

Vasil

  • Newbie
  • *
  • : 3
    • .
Re:
« #25 -: 14/09/2004, 15:34 »
Vyzmojno li e da namerya razrabotena Sistema za samokontrol ili t.nar. HACCP za Proizwodstwo na zyrneni hrani, yadki i pr., ili pone neshto podobno. Ako ima neshto takova, molya izpratete mi go na e-maila.
A az moga da vi izpratya protzeduri po ISO 9000.
Blagodarya predvaritelno!

Vasil

  • Newbie
  • *
  • : 3
    • .
Re:
« #26 -: 14/09/2004, 15:39 »
Vyzmojno li e da namerya razrabotena Sistema za samokontrol ili t.nar. HACCP za Proizwodstwo na zyrneni hrani, yadki i pr., ili pone neshto podobno. Stava duma za proizvodstvo na MIUSLI po-to4no.
Ako imate neshto takova, ili podobno, molya izpratete mi go na e-maila vyv format .doc.
A az moga da vi izpratya protzeduri po ISO 9000.
Blagodarya predvaritelno!

abvbg_@abv.bg

nee

  • Newbie
  • *
  • : 7
Re:
« #27 -: 26/10/2004, 08:06 »
Aman ot hora, koito ne mogat da 4etat ili se praviat na maloumni!!!

nee

  • Newbie
  • *
  • : 7
Re:
« #28 -: 21/11/2004, 17:30 »
ako firma kupuva izdelia samo sys znak za bezopasnost / CE / i posle fi prodava triabva li da izvyr6va vhodia6t kontrol ?

Re:
« #29 -: 27/02/2005, 14:00 »
, , , HACCP ISO 9000. , - 80-150 .