Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - tehnolog

Страници: [1]
1
Здравейте,
бих искала да попитам дали е разрешено да се съхраняват в една и съща хладилна камера пилешко месо и говеждо/свинско/ трупно месо?Става въпрос за камера за охладено месо.Охладеното пилешко месо е суровина за производството на пил.разфасовки и е опаковано, а трупното месо е готовия продукт от съществуващата кланица към обекта.
Благодаря предварително. :)

2
Мдаааа.Много ще се увеличи размера на рушветите май.... :)Висока летва :)

3
НАРЕДБА за изискванията за етикетирането и представянето на храните
Приета с ПМС № 136 от 19.07.2000 г., обн., ДВ, бр. 62 от 28.07.2000 г., в сила от 29.07.2001  и Приложение № 1 от Заповед №311/11.04.2007 г. -И Н С Т Р У К Ц И Я
за изискванията към здравните и идентификационните маркировки, поставени на суровини и храни от животински произход.
Елипсата е с размери 4.5 на 6.5 см,а вътре в нея пише: BG 0000000 EO (нулите са BG-номера на предприятието или склада).

4
За списъка с доставчиците-трябва да направиш списък с фирмите доставчици на стоки,от които закупуваш стоките,с телефонния номер на всеки доставчик.

5
Моята задача е да направя технологичния проект,по който ще се строи фурната.Свързах се с технолог по хляба и получих каквото ми трябваше.
Иначе,HOUSE,занимавам се с проектиране, но съм проектирала мандри и месокомбинати и материята за хляба ми е непозната.

6
Когато BG-номера е в шестостен това означава,че имате право да продавате само на територията на страната,а в елипса-имате право и на износ.

7
Ще проектирам фурна за хляб и ме интересува по-точно технологията на хляба и машините,необходими за неговото производство.Завършила съм мляко и месо във въпросния университет ;) и материята за хляба не ми е много позната.

8
Здравейте,
интересува ме технологията за производство на хляб,какви машини се използват и какви помещения трябва да има в една малка фурна? Благодаря предварително. :)

Страници: [1]