Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Теми - bivsh

Страници: [1]
1
Предложиха ми да разработя Браншови кодекс за защита на личните данни.
Регламента влиза в сила през май 2018г. Четох регламента 2 пъти и мисля, като специалист по качество и ми става една мъгла.
Чета пак и мъглата става още по-гъста. А хората, които са я чели са наясно с нея. Не са създали нито един формуляр. Дори това което ми го дадоха сурово не е номерирано.Дайте някакъв съвет.

2
по радио "хоризонт" казаха, че ЕС отпуска 550милиона евро на Хърватска, за да хармонизира стандартите си. Хърватска още не е член на ЕО.
за нашите стандарти колко пари дадоха? Симеон дянков, ако направи проверка как ние сме ги усвоили парите, по добре да пие една малка. за голяма няма пари.


edit otk: Преместено в правилния раздел

3
ще ходя на конференцията. ако има нещо интересно ще споделя.

4
ходих на пловдивския панаир. видях едно малко щандче на държавната агенция по стандартизация и метрология с едни брошурки и една жена ????????????? ъпсурд. тази структрура контролира всичко що беше изложено на панаира. а се е забила........
иначе на панаира основните неща бяха колите, различните видове отоплителни системи, енергегитика, електротехника, електроника и строителство.

edit otk: преместена тема

5
честит първи учебен ден

6
бях на едно съвещание в общината. имало складове с пестициди (уж запечатани). крали циганите керемиди и желязо от тях и после малко поумрели. пък и животните около тях. не може да се вземе решение, нито на общинско, нито на държавно ниво какво да се прави с пестицидите. какъв е този ъпсурд. изнасяли били пестицидите в чужбина. сигурен съм, че има и българско решение. моля за предложение за решение.

7
Предложения / онлайн обучение
« -: 25/05/2008, 23:00 »
идеята ми е взаимствана от http://admiral.dnes.bg/lekcii2/l1/index.html
ако се направят лекции 1-15бр или повече, въпросите няма да намалеят, но ще се променят и ще се говори повече конкретика и специфика.
освен това  на страницата на мтел има- "често задавани въпроси"
наш пример:може ли мениджъра/специалист по качество да бъде представител на ръководството за системата по качество? - отговорът е "ДА"
предложението ми е към админ и модератори.
ако на горният пример може да се отговори еднозначно, то на въпроса за необходимостта за класификатор за входящ контрол ????????

8
една статия ми попадна. в община Разград въвели SAF  система. това било СУК, но не се проверявало от външна фирма.????????

9
който ходи на конференцията, да сподели какво го е впечатлило. нещата дали са станали по-регламентирани. гледах програмата и че ще има борса за предлагане на консултантски и сертификационни услуги?просто ми е любопитно как е измислено.

10
дайте някакъв сайт и препоръки. споделете опит. идват парите от европейския съюз. тази тема си е важна. има програми за насърчаване на малкия и средния бизнес. има и други проекти/програми, свързани с качество, екология, безопасност и т.н.
моля за коментари.

11
вижте днешния брой на 24 часа.
  " Държавата може да прехвърли изпита за шофьори на външни организации, научи “24 часа”. Вече имало сондажи с фирмите ТUV и DEKRA биха ли поели изпитите тук. В Германия тези фирми препитват водачите и правят технически прегледи. Те са известни с железните си критерии и неподкупност.
     “Министър Мутафчиев е подписал заповед, вече е решено”, сигнализираха пловдивски инструктори. “Няма договор, има само идея държавата да излезе от изпитите, но тя в момента се обсъжда”, каза министър Петър Мутафчиев. Целта му била да спрат обвиненията, че се купуват книжки."

Страници: [1]