Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Теми - admin

Страници: [1] 2
1
Хостингът съдържа 10GB място, 100GB месечен трафик, PHP,MySQL,CPanel, безплатни под домейни на GetWeb.cf, Готови шаблони на сайтове, инсталатор на  скриптове (Joomla, phpBB и т.н) и много други.
Сървърите на хостинга се намират в датацентър в Англия.

Регистрация на акаунт от тук!

2
Оказва се, че платформата върху, която е изграден Q-SYSTEMS(Simple Machine Forum) позволява с леко надграждане форума да се превърне в портален сайт.
Резултата от един такъв ъпгрейд може да се види на адрес: http://www.simpleportal.net/.
Моля за Вашето мнение дали си заслужава такава промяна ?

3
Правила / Правила на форума
« -: 04/10/2007, 00:24 »
Добре дошли във форума Q-SYSTEMS!


1. ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ

1.1 Форумът е достъпен от Бългрия за всеки, който има връзка с Интернет. За да бъде този форум полезен за всички нас е необходимо да се следват няколко основни правила, които са записани по-долу. Моля, прочетете ги внимателно и ги спазвайте!

1.2 Търсенето и четенето информация във форума е свободно и не изисква регистрация.

1.3 Публикуването на мнения и теми в разделите на форума е възможно само след регистрация. Можете да се регистрирате с помощта на бутон “Регистрирай” под логото на форума.


2. РЕГИСТРАЦИЯ

2.1 Регистрацията във форума е напълно свободна.

2.2 Всеки потребител се регистрира във форума и идентифицира пред другите потребители със своето уникално потребителско име записано в профила. Регистрирането на повече от едно потребителски имена от един потребител е забранено. Ако двама или повече потребители се идентифицират с един и същ IP адрес, уведомете администрацията на форума за да не се счита това за нарушение на настоящата точка от правилата.

2.3 Регистрираните потребителски имена не трябва да:
а) съдържат ругатни и нецензурни думи;
б) нарушават ограниченията изброени в т. 3.2;
в) имитират като произнасяне и/или изписване вече регистрирани такива.

2.4 Промяната на вече регистрирано потребителско име следва да се извършва само при наличие на основателна причина и след задължително съгласуване с администрацията на форума. Промяната трябва да бъде оповестена от администрацията по подходящ начин във форума.

2.5 Регистрации неотговарящи на посочените изисквания ще бъдат изтривани.

2.6 Със своята регистрацията Вие потвърждавате, че сте запознати с правилата на форума и декларирате, че сте съгласни да ги спазвате.


3. ОБЩУВАНЕ

3.1 Задължително е спазването на приличен тон на общуване. Използването на ругатни, груб тон, нецензурни думи, както и обидни персонални квалификации е недопустимо. Няма да бъдат толерирани мнения и коментари, които имат за цел злепоставяне или провокиране на ненавист и омраза към потребители на форума или трети лица.

3.2 Недопустимо е воденето на дискусии и публикуването на каквато и да е информация с явна политическа, религиозна и порнографска насоченост, призоваване към насилие, както и дискриминация по отношение на пол, раса, етнос, политически, религиозни или сексуални възгледи. Горното ограничение е в сила и за публикуването на снимки (включително и аватари), клипове или препратки към сайтове с подобно съдържание.

3.3 Забранено е публикуването на каквато и да е лична информация за потребителите на форума или трети лица без тяхното изрично съгласие. Позоваването към такава информация от публични източници е позволено.

3.4 Всички мнения на български език трябва да бъдат написани на кирилица. Не пишете с латински букви и не замествайте буквите с цифри или други символи. Мненията, написани на латиница ще бъдат изтривани.
Пример как не трябва да се пише: Ne pi6ete s latinski bukvi.

3.5 Не е желателно публикуването на дълги чуждоезични цитати. Ако смятате, че информацията, съдържаща се в такъв цитат е ценна за потребителите на форума, добре е по възможност да го преведете в кратко резюме.

3.6 Не е желателно публикуването на мнения само с главни букви. Главните букви обикновено се използват, когато ги налагат правилата на правописа или когато е необходимо да се акцентира върху важна част от текста.

3.7 Не е желателно допускането на правописни грешки в постингите, защото затрудняват разбирането на текста. Все пак сме грамотни хора, възпитани да уважават своя роден език.

3.8 Преди да бъде публикувана нова тема, проверете с помощта на търсачката дали информацията, която ще публикувате или от която се интересувате вече не е налична във форума. Дублираните теми ще бъдат изтривани.

3.9 Всяка тема трябва да бъде публикувана в подходящия раздел на форума. Ако това не е изпълнено, темата ще бъде преместена на правилното място.

3.10 Придържайте се към предмета на темите. Не прекалявайте с мнения извън темата (offtopic). Не започвайте нова тема в рамките на текущата, а създайте друга – в подходящия раздел и с ново заглавие. По преценка на модераторите, мненията отклоняващи се от предмета на темата ще бъдат премествани в съществуващи или нови теми, когато съдържат полезна информация или ще бъдат изтривани, когато не съдържат такава.

3.11 Заглавията на темите трябва да бъдат точни и ясни, по възможност кратки и да съответстват на предмета на темата. Заглавия от рода на "Помощ!", “Питане”, "Имам проблем", "Как се прави" и т.н. са нежелателни.

3.12 Не е желателно общуването в разделите на форума да се превръща в чат. За целта използвайте съответен софтуер или секциите "Chat" и "Messages" на форума.

3.13 Форумът не е рекламна или търговска борса. Публикуването на комерсиални обяви в разделите на форума е забранено, освен ако администрацията на форума не реши друго.

3.14 Публикуваните в съобщенията изображения трябва да бъдат с широчина максимум 800 пиксела. При по-големи размери сложете само връзка (link) към картинката или я прикачете към мнението чрез бутон „Прикачи” в секция „Допълнителни опции”.
Внимание: съществува ограничение относно броя (до 4) и обема (до 750KB) на прикачваните по този начин файлове!

3.15 Споренето в разделите на форума с модератор или администратор по повод отправено предупреждение, наложено наказание или други техни действия, свързани с изпълнение на служебните им задълженията не се допуска.


4 КОНТРОЛ И НАКАЗАНИЯ

4.1 Контролът по спазването на правилата се осъществява от администрацията на форума. Модераторите и администраторът имат право по всяко време да преместват, редактират, заключват и изтриват мнения и теми, нарушаващи правилата на форума.

4.2 Установяването на нарушенията, както и предприемането на съответните действия е единствено от компетентността на администрацията, а не на потребителите. Ако потребител счита, че друг потребител нарушава правилата на форума, може да се обърне чрез лично съобщение към някой от модераторите или чрез бутон „Информирай модератор”.

4.3 При системно нарушаване на правилата или при демонстриране на явно неуважително отношение към форума като цяло, провинилият се потребител получава до две официални предупреждения, след което при установяване на следващо нарушение, администрацията е в правото си да наложи като крайна мярка наказание забрана за публикуване във форума (BAN).

4.4 Забраната за публикуване може да бъде временна или постоянна, в зависимост от тежестта на нарушението и наличието на рецидив. Официалните предупреждения и наказания се оповестяват от администрацията в специално създадена за целта тема във форума.

4.5 Потребител, който счита, че е цензуриран, предупреден или наказан несправедливо, може да направи възражение чрез лично съобщение до член на модераторския екип. Модераторите също са хора и като такива могат да сгрешат, съответно да преразгледат решението си. Информацията за отменени предупреждения и наказания се публикува от администрацията в същата тема, в която са оповестени.

4.6 Потребител, който счита, че модератор системно не се придържа към правилата на форума, може да отправи възражение чрез лично съобщение до администратора.


5. АВТОРСКИ ПРАВА И ОТГОВОРНОСТИ

5.1 Всяко мнение или коментар е публикувано в този форум доброволно, изразява личното отношение на своя автор и той носи цялата отговорност за него. Мненията и коментарите по никакъв начин не обвързват с нищо останалите потребители на форума или администрацията му. Изключение от това правило могат да бъдат мнения и коментари от членовете на администрацията относно мисията, целите и функционирането на форума.

5.2 Информацията в този форум може да бъде копирана, разпространявана, модифицирана и адаптирана свободно, по какъвто и да е начин и без изричното съгласие от страна на Q-SYSTEMS при следните условия:
а) признание – задължително посочване на източника (http://q-systems.5co.org) и името на автора по начина, по който се е регистрирал във форума като потребител, ако не е определено нещо друго;
б) некомерсиалност – не се позволява използването на информацията за комерсиални цели.


6. ПРОМЕНИ

6.1 Администрацията на форума Q-systems си запазва правото за промени на тези правила.

6.2 Установяването на необходимостта от промени в правилата е единствено от компетенцията на администрацията на форума. Независимо от това, всеки потребител има право да изрази лично мнение и да дава препоръки относно правилата в предвидения за целта раздел „Предложения” на форума.

6.3 Влизането в сила на променените правила става от датата на публикуването им във форума, доколкото не е определено нещо друго.


Пожелаваме Ви приятно и полезно прекарване във форума Q-SYSTEMS!

04/02.11.2014

4
Здравейте,
след чисто техническите промени по форума може би е време да се подобри и неговата структура.
Очаквам предложения за нова структура във вида:

Категория 1
 Форум 1
 Форум 2
   Под форум 2.1
   Под форум 2.2
  ...........
Категория 2
 Форум X
   Под форум X.1

и т.н.

Целта е максимално бързо/лесно ориентиране в наличната информация
     

5
Новини / МОДЕРАТОРИ
« -: 23/07/2007, 12:40 »
Здравейте,
на потребителите otk, San Antonio и Marcii са дадени права на модератори. Това означава, че те ще могат да редактират и изтриват теми и мнения. Надявам се въвеждането на малко цензура да има положителен ефект върху качеството на информацията във форума.

6
Съгласно "Закона за измерванията" до края на миналата година от
ДАМТН трябваше да се отделят две дирекции, които да образуват БИМ
но ето вече наближава края на януари а няма нищо такова. Някой ще
сподели ли някоя клюка какво става ?

7
Всякакви / РАБОТА В ЕКИП
« -: 01/12/2005, 17:57 »

8
От Nowi4ka

Български производител на медицинско изделие иска да полу4и за продукта си СЕ/СО маркировка. Не откривам наредба за съществените изисквания и оценка на съответствието за такъв тип продукти.
Според Нередба 15 МЗ по която въпросния производител ще си регистрира изделието като лекарствено средство в ИАЛ, за тези продукти се изисква маркировка.
Посъветвайте мен и младия български производител какъв да бъде подхода. Ще съм благодарна за всеки съвет

9
Q-SYSTEMS Ви желае  здраве, щастие, успехи и мноооого
свежи и качествени подаръци.


10
Уважаеми колеги,
това тук е форум за обмяна на опит а не
интернет сергия където някой да продава нещо дори това нещо да е по тематиката на сайта. Всякакви съобщения от комерсиален характер няма да бъдат толерирани и ще бъдат изтривани без предупреждение.

11
Новини / Ъпгрейд на сайта
« -: 08/04/2004, 19:50 »
Настоящия форум беше преместен на по-мощен сървер. За съжаление се изгуби малко информация за което се извинявам.

13
НАЦИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ  С МЕЖДУНАРОДНО УЧАСТИЕ ПО ХОЛАНДСКИ ПРОЕКТ PSO 99/BG/9/1
“ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВАТА НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАЗАР ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ПРОМИШЛЕНИ СТОКИ”

Уважаеми дами и господа,

Информираме Ви, че националната конференция ще се проведе на

21 НОЕМВРИ 2003г. /петък/
в Международен Изложбен Център,
бул. Цариградско шосе 147, от 09.30 до 14.00ч.

ДОКУМЕНТИ ЗА УЧАСТИЕ:
Покана за участие
Регистрационна карта

14
На 10-11 ноември 2003г. в София, НДК зала 7, ще се проведе Национална научно-практическа конференция с международно участие с мото - "Качеството на работното място: да го направим реалност".

Организатори: Клуб 9000 и ДАМТН

Такса участие: 105 лв без ДДС

Регистрация на участници: 10.11.2003 от 9.00 ч.

Откриване на конференцията: 10.11.2003 г. от 11.00 ч.

Закриване на конференцията: 11.11.2003 г. от 17.00 ч.

15
Мисия / МИСИЯ
« -: 23/10/2003, 10:25 »
Този сайт е замислен, като място за дискусии и обмяна на опит относно внедряване и подържане на системи по качество. Той ще стане наистина полезен само с вашето активно участие.

Страници: [1] 2