Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - admin

Страници: [1] 2 3
1
Други / Re: Браво на Админа!
« -: 26/07/2017, 12:00 »
Радвам се да те чуя Marcii, бях решил, че вече няма интерес към този форум но ти си пример за ентусиазъм  :)

2
Умряла работа  Marcii , да вземем да го застреляме тоя куц кон, че вече е много стар  ;D

3
Хостингът съдържа 10GB място, 100GB месечен трафик, PHP,MySQL,CPanel, безплатни под домейни на GetWeb.cf, Готови шаблони на сайтове, инсталатор на  скриптове (Joomla, phpBB и т.н) и много други.
Сървърите на хостинга се намират в датацентър в Англия.

Регистрация на акаунт от тук!

4
Никой никого не критикува velbon-е  ;), само аз тук обичам избрани моменти от чалгата но на мен ми е простено щото съм прост системен администратор а не експерт по системи за управление  ;D

5
Е големи сте буквогонци ...  ;D

6
Аз лично не бих посещавал и/или публикувал (а предполагам и не само аз) в портал с рекламни банери за: сафари където и да е било, gepi.me, madami.bg, Мъжки (женски) спрей No 1 и т.н. ;) - т.е. не съм привърженик на идеята да се превърне форума в "шарена панаирджийска свирка"...

Та... какви са намеренията в тази посока?

Не мислех, че ще се наложи да коментирам тези неща, но след като въпроса е поставен така ...
това, което се опитвам е да проверя дали може да се направи бизнес от отдаване на рекламни площи за текстови линкове без сексуално съдържание в неизползваемите части на форума(заглавната част и областта под форума). Поставянето на текстови линкове/реклами на тези места НЕ БИ ТРЯБВАЛО да пречи на посетителите на форума нито да ги задължава с нещо и едва ли ще превърне форума в "шарена панаирджийска свирка".
Отдаването на площи под наем става посредством сайтове като http://www.text-link-ads.com/ при който, фирми избират сайтове където да рекламират и плащат за време(примерно за сафарито в дубай платиха 10$ за 15 дни).

7
Оказва се, че платформата върху, която е изграден Q-SYSTEMS(Simple Machine Forum) позволява с леко надграждане форума да се превърне в портален сайт.
Резултата от един такъв ъпгрейд може да се види на адрес: http://www.simpleportal.net/.
Моля за Вашето мнение дали си заслужава такава промяна ?

8
Весели празници и от мен  ;D

9
Надявам се разбирате, че този форум се индексира от различни търсачки(google и т.н) и че e-mail адресите, които публикувате така смело най-вероятно ще получават много повече спам от др. месец  ;) 

10
Страхотно формулирани въпроси  ;D.
Мен лично ме интересува отговора по Въпрос 5 ?

11
Админ, тези суб-форуми, каква е целта? За момента само отдалечават търсената информация с едно кликане повече.
Поздрави за свършената работа!
Това са  старите форуми прехвърлени 1 към 1 в новата структура. Ако ти се занимава да разхвърляш отделните теми от тези форуми в новите форуми давай. От мен както съм казвал и преди имаш пълна морална подкрепа  ;D ;D ;D

12
Правила / Правила на форума
« -: 04/10/2007, 00:24 »
Добре дошли във форума Q-SYSTEMS!


1. ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ

1.1 Форумът е достъпен от Бългрия за всеки, който има връзка с Интернет. За да бъде този форум полезен за всички нас е необходимо да се следват няколко основни правила, които са записани по-долу. Моля, прочетете ги внимателно и ги спазвайте!

1.2 Търсенето и четенето информация във форума е свободно и не изисква регистрация.

1.3 Публикуването на мнения и теми в разделите на форума е възможно само след регистрация. Можете да се регистрирате с помощта на бутон “Регистрирай” под логото на форума.


2. РЕГИСТРАЦИЯ

2.1 Регистрацията във форума е напълно свободна.

2.2 Всеки потребител се регистрира във форума и идентифицира пред другите потребители със своето уникално потребителско име записано в профила. Регистрирането на повече от едно потребителски имена от един потребител е забранено. Ако двама или повече потребители се идентифицират с един и същ IP адрес, уведомете администрацията на форума за да не се счита това за нарушение на настоящата точка от правилата.

2.3 Регистрираните потребителски имена не трябва да:
а) съдържат ругатни и нецензурни думи;
б) нарушават ограниченията изброени в т. 3.2;
в) имитират като произнасяне и/или изписване вече регистрирани такива.

2.4 Промяната на вече регистрирано потребителско име следва да се извършва само при наличие на основателна причина и след задължително съгласуване с администрацията на форума. Промяната трябва да бъде оповестена от администрацията по подходящ начин във форума.

2.5 Регистрации неотговарящи на посочените изисквания ще бъдат изтривани.

2.6 Със своята регистрацията Вие потвърждавате, че сте запознати с правилата на форума и декларирате, че сте съгласни да ги спазвате.


3. ОБЩУВАНЕ

3.1 Задължително е спазването на приличен тон на общуване. Използването на ругатни, груб тон, нецензурни думи, както и обидни персонални квалификации е недопустимо. Няма да бъдат толерирани мнения и коментари, които имат за цел злепоставяне или провокиране на ненавист и омраза към потребители на форума или трети лица.

3.2 Недопустимо е воденето на дискусии и публикуването на каквато и да е информация с явна политическа, религиозна и порнографска насоченост, призоваване към насилие, както и дискриминация по отношение на пол, раса, етнос, политически, религиозни или сексуални възгледи. Горното ограничение е в сила и за публикуването на снимки (включително и аватари), клипове или препратки към сайтове с подобно съдържание.

3.3 Забранено е публикуването на каквато и да е лична информация за потребителите на форума или трети лица без тяхното изрично съгласие. Позоваването към такава информация от публични източници е позволено.

3.4 Всички мнения на български език трябва да бъдат написани на кирилица. Не пишете с латински букви и не замествайте буквите с цифри или други символи. Мненията, написани на латиница ще бъдат изтривани.
Пример как не трябва да се пише: Ne pi6ete s latinski bukvi.

3.5 Не е желателно публикуването на дълги чуждоезични цитати. Ако смятате, че информацията, съдържаща се в такъв цитат е ценна за потребителите на форума, добре е по възможност да го преведете в кратко резюме.

3.6 Не е желателно публикуването на мнения само с главни букви. Главните букви обикновено се използват, когато ги налагат правилата на правописа или когато е необходимо да се акцентира върху важна част от текста.

3.7 Не е желателно допускането на правописни грешки в постингите, защото затрудняват разбирането на текста. Все пак сме грамотни хора, възпитани да уважават своя роден език.

3.8 Преди да бъде публикувана нова тема, проверете с помощта на търсачката дали информацията, която ще публикувате или от която се интересувате вече не е налична във форума. Дублираните теми ще бъдат изтривани.

3.9 Всяка тема трябва да бъде публикувана в подходящия раздел на форума. Ако това не е изпълнено, темата ще бъде преместена на правилното място.

3.10 Придържайте се към предмета на темите. Не прекалявайте с мнения извън темата (offtopic). Не започвайте нова тема в рамките на текущата, а създайте друга – в подходящия раздел и с ново заглавие. По преценка на модераторите, мненията отклоняващи се от предмета на темата ще бъдат премествани в съществуващи или нови теми, когато съдържат полезна информация или ще бъдат изтривани, когато не съдържат такава.

3.11 Заглавията на темите трябва да бъдат точни и ясни, по възможност кратки и да съответстват на предмета на темата. Заглавия от рода на "Помощ!", “Питане”, "Имам проблем", "Как се прави" и т.н. са нежелателни.

3.12 Не е желателно общуването в разделите на форума да се превръща в чат. За целта използвайте съответен софтуер или секциите "Chat" и "Messages" на форума.

3.13 Форумът не е рекламна или търговска борса. Публикуването на комерсиални обяви в разделите на форума е забранено, освен ако администрацията на форума не реши друго.

3.14 Публикуваните в съобщенията изображения трябва да бъдат с широчина максимум 800 пиксела. При по-големи размери сложете само връзка (link) към картинката или я прикачете към мнението чрез бутон „Прикачи” в секция „Допълнителни опции”.
Внимание: съществува ограничение относно броя (до 4) и обема (до 750KB) на прикачваните по този начин файлове!

3.15 Споренето в разделите на форума с модератор или администратор по повод отправено предупреждение, наложено наказание или други техни действия, свързани с изпълнение на служебните им задълженията не се допуска.


4 КОНТРОЛ И НАКАЗАНИЯ

4.1 Контролът по спазването на правилата се осъществява от администрацията на форума. Модераторите и администраторът имат право по всяко време да преместват, редактират, заключват и изтриват мнения и теми, нарушаващи правилата на форума.

4.2 Установяването на нарушенията, както и предприемането на съответните действия е единствено от компетентността на администрацията, а не на потребителите. Ако потребител счита, че друг потребител нарушава правилата на форума, може да се обърне чрез лично съобщение към някой от модераторите или чрез бутон „Информирай модератор”.

4.3 При системно нарушаване на правилата или при демонстриране на явно неуважително отношение към форума като цяло, провинилият се потребител получава до две официални предупреждения, след което при установяване на следващо нарушение, администрацията е в правото си да наложи като крайна мярка наказание забрана за публикуване във форума (BAN).

4.4 Забраната за публикуване може да бъде временна или постоянна, в зависимост от тежестта на нарушението и наличието на рецидив. Официалните предупреждения и наказания се оповестяват от администрацията в специално създадена за целта тема във форума.

4.5 Потребител, който счита, че е цензуриран, предупреден или наказан несправедливо, може да направи възражение чрез лично съобщение до член на модераторския екип. Модераторите също са хора и като такива могат да сгрешат, съответно да преразгледат решението си. Информацията за отменени предупреждения и наказания се публикува от администрацията в същата тема, в която са оповестени.

4.6 Потребител, който счита, че модератор системно не се придържа към правилата на форума, може да отправи възражение чрез лично съобщение до администратора.


5. АВТОРСКИ ПРАВА И ОТГОВОРНОСТИ

5.1 Всяко мнение или коментар е публикувано в този форум доброволно, изразява личното отношение на своя автор и той носи цялата отговорност за него. Мненията и коментарите по никакъв начин не обвързват с нищо останалите потребители на форума или администрацията му. Изключение от това правило могат да бъдат мнения и коментари от членовете на администрацията относно мисията, целите и функционирането на форума.

5.2 Информацията в този форум може да бъде копирана, разпространявана, модифицирана и адаптирана свободно, по какъвто и да е начин и без изричното съгласие от страна на Q-SYSTEMS при следните условия:
а) признание – задължително посочване на източника (http://q-systems.5co.org) и името на автора по начина, по който се е регистрирал във форума като потребител, ако не е определено нещо друго;
б) некомерсиалност – не се позволява използването на информацията за комерсиални цели.


6. ПРОМЕНИ

6.1 Администрацията на форума Q-systems си запазва правото за промени на тези правила.

6.2 Установяването на необходимостта от промени в правилата е единствено от компетенцията на администрацията на форума. Независимо от това, всеки потребител има право да изрази лично мнение и да дава препоръки относно правилата в предвидения за целта раздел „Предложения” на форума.

6.3 Влизането в сила на променените правила става от датата на публикуването им във форума, доколкото не е определено нещо друго.


Пожелаваме Ви приятно и полезно прекарване във форума Q-SYSTEMS!

04/02.11.2014

13
Има едно бутонче "Извести" от където става това нещо, после от профила може да махнеш абонамента

14
Ако ви харесва новата структура на форума, която предложи otk може да работим по нея и да изнесем правилата в началото

15
Здравейте,
след чисто техническите промени по форума може би е време да се подобри и неговата структура.
Очаквам предложения за нова структура във вида:

Категория 1
 Форум 1
 Форум 2
   Под форум 2.1
   Под форум 2.2
  ...........
Категория 2
 Форум X
   Под форум X.1

и т.н.

Целта е максимално бързо/лесно ориентиране в наличната информация
     

Страници: [1] 2 3